Reclame

19 gânduri despre &8222;Dambovita&8221;

  1. Buna ziua. As dori sa muncesc la domiciliu,am 40 de ani, sunt economist, dar pot sa fac orice altceva, nu ma limitez doar la profesie. Am un calculator, conexiune la internet, m-ar interesa orice job care este serios si nu implica taxe anterioare, oricat de mici ar fi ele. Rog seriozitate. E-mail: alinbadea1@yahoo.com.

  2. Salut…Am 18 ani si sunt student in in anul 1 de facultate.Am nevoie urgent de un job,de preferat din fata calculatorului personal,deoarece nu mai mai descurc cu banii.
    Pot traduce texte din engleza in romana/romana engleza,redacta texte pentru diferite reviste sau site-uri web,grafica/pictura(in special portrete si peisaje),realizare machete etc.Cei care au o oferta pentru mine ma pot apela la nr.de tel:0721162907 sau adresa de e-mail:mcatalyn28@ymail.com

  3. Pentru 1-2 ore pe zi puteti castiga intre 70-100 $ pe saptamana!In prima faza am crezut ca e ceva fals,care sa`mi ia mie banii,dar nu e asa!Pentru informatii suplimentare, trimite un e-mail cu subiectul “DETALII” pe adresa bianca2310@yahoo.com

  4. Ofer loc de munca acasa, pentru cine are cunostinte de calculator, si acces internet, completare fise publicitare, se plateste 4$ pentru fiecare fisa completata.Totul este foarte serios, nu se percep nic un fel de taxe.Pentru doritori astept un mail la adresa doublemom30@yahoo.com, pt a va da instructiunile.

  5. Sunt Miron Stefanitza am 15 ani si as dori un job pt.acasa sunt din Ghinesti orice(de preferat ceva ce pot lucra la PC) Va multumesc mult!

  6. Buna.Sunt Adina,am 41 de ani,sunt contabila si am nevoie sa-mi imbunatatesc veniturile.As lucra cu placere tot in domeniul meu de activitate si anume contabilitatea bugetara,pot introduce date pe formulare specifice,am cunostinte de lucru pe p.c.,dar nu ma deranjeaza nici lucrul manual.Important este de retinut ca nu pot incepe lucrul daca imi cereti sa investesc o suma de bani cat de mica.Va rog sa retineti si sa nu imi trimiteti oferte de lucru daca acestea sunt conditionate de depunerea din partea mea a unor sume de bani cat de mici ar fi ele.Va multumesc si am incredere ca aveti nevoie de persoane competente si serioase.Astept ofertele dvs.

Lasă un comentariu si date de contact

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s