Reclame

13 gânduri despre &8222;Bacau&8221;

 1. Pentru 1-2 ore pe zi puteti castiga intre 70-100 $ pe saptamana!In prima faza am crezut ca e ceva fals,care sa`mi ia mie banii,dar nu e asa!Pentru informatii suplimentare, trimite un e-mail cu subiectul “DETALII” pe adresa bianca2310@yahoo.com

 2. Lucrez goblenuri foarte frumoase acasa. In prezent chiar am cateva. Pot lucra si la comanda clientului, dar doresc foarte multa seriozitate. Pretul:1,50 RON cm.patrat.Astept raspunsurile dvs.pe E-mail, pagina web:Bacau”munceste acasa.

 3. Lucrez goblenuri foarte frumoase acasa. In acest moment am cateva. Pot lucra si la comanda clientului. Pret:1,50RON cm.patrat.Astept raspunsurile dvs. Specificati daca le doriti inramate sau nu.

 4. Am terminat facultatea de mecatronica, iar momentan sunt studenta la master si nu am nici un loc de munca, deci am timp berechet. Stiu sa lucrez destul de bine in:
  – Abby Fine Reader,
  – Corel Draw,
  – Photoshop,
  – Pinnacle Studio
  si detin si cardul ECDL (permisul european de conducere a calculatoarelor ce cuprinde intreg pachetul Microsoft Office).
  Pot fi contacta la adresa de e-mail abc.marina@yahoo.com sau la nr. de tel. 0744.28.99.79

 5. Orice fel de job necesita sacrificii sau/si dedicare. Esti motivat, te poti dedica unui job, poti pune suflet in ceea ce faci ? Daca da, esti cel pe care il cautam si nu trebuie sa ai rezerve in a ne contacta. Nu este genul de job “trimite-mi bani sa-ti dau de lucru”. Nu necesita investitii. Mod de castig incet, dar sigur !!! LEGAL 100% !!! contact: popa.sebastian@ymail.com

 6. vrau sa lucrez acasa traduceri din franceza in romana, dactilografieri, transcrieri, copieri, transcrieri date sau acte
  astept sa ma cautati pe adresa de email

 7. Buna,sunt o mama a doi copii de 20 de luni si 8 luni,am 26 ani,am terminat facultatea de chimie din Iasi,profil chimie,am lucrat la o staie de betoane ca sef laborator,si la o fabrica de vopsele ca operator calculator;doresc sa lucrez la domiciu din imposibilitatea de a ma deplasa de acasa,avand in crestere copii;sunt o persoana serioasa si imi place sa-mi duc munca pana la capat;sunt dispusa sa invat si altceva;astept oferte.Multumesc!

Lasă un comentariu si date de contact

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s