Vrei sa lucrezi de acasa?

Esti mama si vrei sa poti lucra de acasa, pentru a-ti dedica mai mult timp de calitate copiilor tai? Vrei sa nu vii seara tarziu acasa, deja extenuata, foarte stresata, nervoasa si frustrata ca nu petreci destul timp cu copiii tai, indiferent ce varsta ar avea? Anii trec repede si nu vrei sa-i “cresti” prin telefon, cu cheia de gat, “educati” de vecini si colegi “binevoitori”…
Esti student si vrei sa ai timp sa si inveti, sa si castigi ceva bani lucrind pe calculator? Ce programe cunosti? Sau poate poti face si genuri de munca la domiciliu?
Esti mai in varsta si nu te mai angajeaza nimeni insa ai putea lucra ceva de acasa ?
Locuiesti departe de oras si ai putea lucra de acasa ?
…. si evident firma care te angajeaza sa poata primi zilnic / saptaminal produsele lucrate sau serviciile prestate de tine ?Sau vrei sa ajuti pe cineva despre care stii ca ar putea avea nevoie de un job de acasa ?Scrie mai jos ce stii sa faci si nu uita sa-ti lasi datele de contact telefon, email la finalul mesajului tai, pentru ca cei interesati de oferta ta sa te contacteze, eventual si link la blogul tau sau profil de business.

Aici iti sporesti sansele de a castiga bani lucrand in mijlocul celor dragi…

cu cit scrii mai repede, cu atit vei putea fi vazut de MAI MULTI POTENTIALI ANGAJATORI … pentru termen lung sau scurt … nu conteaza ! INCEARCA ! Ce ai de pierdut ? daca nu incerci, nu ai de unde sti daca ai fi putut castiga )

Mult succes !

3,520 thoughts on “Vrei sa lucrezi de acasa?

Lasă un comentariu si date de contact

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s