Reclame

22 de gânduri despre &8222;Teleorman&8221;

  1. sunt confectionera am 2 masini indrustriale acasa simpla si triploc eu lucrez pentru o firma dar in prezent nu avem comenzi si as vrea ceva suplimentar de lucru

  2. buna ziua!sunt mama a doi copii si doresc sa pot lucra ceva acasa.sunt licentiata si as putea oferi servicii de tehnoredactare,culegere informatii pe internet,si tot felul de activitati ce implica utilizarea calculatorului.rog seriozitate!

  3. doresc sa lucrez acasa deoarece m-am inscris la o facultate la zi, iar timpul nu o sa-mi permita sa castig si ceva bani. pot sa lipesc timbre, sa completez formulare, sa scriu in word sau sa culeg de pe internet diverse informatii

  4. Buna ziua! Numele meu este Simona si mi-as dori sa lucrez de acasa in timpul liber, asta pentru ca sunt o persoana dinamica, sunt obisnuit cu un program incarcat, iar timpul liber, cand nu am o activitate cu care sa-l ocup, as prefera sa muncesc din propriul birou.

    1. buna sunt maria ;sunt din zimnicea si as dori ceva de lucru acasa;stiu un pic pe calculator dar in mod special ma pricep la croitorie comanda si serie si nu am gasit nimic concret ce ziceti?

Lasă un comentariu si date de contact

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s