Reclame

13 gânduri despre &8222;Harghita&8221;

 1. Vrei sa ai al doilea salariu muncind de acasa? Iti propun sa intri alaturi de mine intr-o afacere Multi- level Marqeting a unei companii americane aflata pe locul intai in lume. Fiind o afacere, nimeni nu iti garanteaza ca o sa te imbogatesti dupa o luna fara investitii si fara munca. Totul depinde de tine cat de determinat(a) esti sa reusesti. Munca in sine consta in vanzari si in gasirea si antrenarea de noi afiliati. In prima luna este gratuit, iar din a doua luna investitia minima(nu si obligatorie) este de 20$. Numai daca esti foarte hotarat(a) poti sa te inscrii pe link-ul : http://www.sfi4.com/13021901/FREE . Intrand in echipa mea o sa-ti ofer ajutor si sfaturi continuu.

 2. Caut de lucru pe calculator acasa sau la sediul firmei part time sau full time
  redactare de text,baze de date,analize,editare programe aplicatii in limbaj FoxPro orice domeniu inclusiv instalare si service inclus dezvoltare software

 3. dar eu locuiesc in California.cum sa fac .sotul meu a decedat in 5 apr.2010.si sint cum nam fost niciodata.nu bine .america merge in jos si am pierdut tot.din cauza economiei.mai rau ca in Romania.

 4. Caut colaborator pe calculator, ptr ora 18-20 3ori pe saptamina;plata atractiva ;indicat ptr elevi-studenti;la sediul meu din M-CIUC;cunoscator calculator,lb romana,lb maghiara si lb engleza~lb germana~lb rusa ;
  cistig satisfacator % din venituri relizate
  oferte la ora 18-20 zilnic la tel 0723 5280970;0752 200205 si
  e-mailmail
  cu stima,St.V;M-Ciuc

  1. Dumneavoastra aveti nevoie de cineva care sa vi de 3 ori pe saptamana la M.Ciuc?Eu sunt din Gheorgheni insa din pacate nu stiu maghiara dar sunt avansata la engleza si mediu la franceza.Acum invat germana.

Lasă un comentariu si date de contact

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s